×

Change Language

FI
×
×

Mallisto

Mallisto

Joki-tunika

Joki -tunika vaikka juhliin. Tunikassa on sivussa kiinnitys, jota voi säätää. Joki on saatavilla XS-XXL koossa. Väreinä ovat musta ja harmaa.  Materiaali on 100% pellavaa.

Osta verkkokaupasta

Puro-tunika

Puro – tunika on monikäyttöinen ja mukava vaate. Puroa on saatavilla XS-XXL-koossa. Väreinä musta, harmaa, sininen, fuksia ja viininpunainen. Materiaali 100% pellavaa.

Osta verkkokaupasta

Polku-huppari

Polku -huppari on rento ja monikäyttöinen. Polkua on saatavilla naisille XS - XXL-koossa. Väreinä musta, sininen, fuksia, tiilenpunainen ja oliivinvihreä. Miehille mustana koossa S/M, L/XL, XL/XXL. Materiaali on 100% pellavaa.

Osta verkkokaupasta
Koitadesign Sara -mekko pellavaa

Sara-mekko

Sara toimii juhla- ja hellemekkona tai liivimekkona paidan päällä. Sitä löytyy koossa XS-XXL. Väreina on musta, harmaa, viininpunainen, sireeni ja keltainen.

Osta verkkokaupasta

Kukkilintu onnen tuoja - essu ja säpsänä

Kukkilintu onnentuoja - essu ja säpsänä. Käytännöllinen asu ruoanlaittoon, leipomiseen ja tarjoiluun. Väreinä luonnonvärinen ja musta. Materiaali on 100% pellavaa. Erikoistilauksena myös mustasta työvaatekankaasta.

Osta verkkokaupasta

Säpsänä

Säpsänä. Säpsänässä yhdistyy karjalainen päähine Säpsä ja päähuivi bandana. Sitä saa mustana, luonnonvärisenä, oliivinvihreänä, sinisenä sekä tiilenpunaisena. Materiaali on 100% pellavaa.

Osta verkkokaupasta

Joki-tunika

Puro-tunika

Polku-huppari

Kukkilintu onnentuoja - essu